به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران به ریاست حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی و با حضور دکتر معتمدیان استاندار تهران و اعضای این شورا برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به حضور با شکوه و به تعبیر مقام معظم رهبری مدظله " معجزه گون" مردم در تجمعات میادین گفت: لازم است این حضور تاریخی و جلوههای ویژه آن مستند سازی و در تاریخ ایران و اسلام ثبت و ماندگار شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: این تجمعات و حضور متعلق به نظام و انقلاب است و تعلق به افراد یا جریانات خاصی ندارد، لذا شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی براساس وظیفه ذاتی و انقلابی با تولید محتوا و شعار روزانه در جهت برگزاری مطلوب مراسم تلاش دارد.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی به سالگرد شهادت آیتالله رئیسی و شهدای خدمت و دهه ولایت و امامت و ۱۴ و ۱۵ خرداد اشاره کرد و از مسئولان و صاحب نظران درخواست کرد، ضمن ارائه پیشنهادات و نظرات و برگزاری برنامه ها و مراسم ویژه جهت بزرگداشت این مناسبتهای تلاش گردد.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران نقش رسانه در تمام حوزه ها خصوصا فرهنگ را بسیار تاثیرگزار دانست و گفت: بارها گفته شده استان تهران نیازمند تاسیس مرکز صدا و سیمای استان است تا از وضعیت فعلی نجات یابد.
انتهای پیام/










نظر شما